Nailsinc.                

Behandelingen

 

 

Spa manicure

 

Een manicure behandeling is zeer geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan verzorgde handen en nagels en deze ook zo willen houden. Het is een behandeling die wordt uitgevoerd met de juiste producten die leiden tot sterke nagels en gezonde en verzorgde handen.

 

Bij deze behandeling worden uw handen gereinigd met een spa hand gel. Uw nagelriemen worden verzorgd met een spa soak lotion en u nagels worden in model gevijld. Vervolgens wordt de bovenste huidlaag behandeld met een spa scrub, waarna u een paraffinebehandeling krijgt. Afsluitend met een spa massage. Eventueel afgewerkt met een french manicure of een kleur nagellak.

 

 

Paraffinebehandeling

 

Paraffine heeft een reinigende en verzachtende werking in combinatie met een handcreme. Er ontstaat een dieptereiniging die de structuur en de elastisiteit van uw handen verbeterd. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding. Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma of artritis. Na de behandeling zijn uw handen zichtbaar en voelbaar opgeknapt.

 

Bij deze behandeling worden uw handen ingesmeerd een een handcreme. Vervolgens worden uw handen ondergedompeld in warme praffine. U krijgt plastic handschoenen aan die vervolgens in wanten worden gewikkeld. Dit laten we zo intrekken. Hierna worden de paraffine van de handen verwijderd.

 

 

Cosmetische voetverzorging

 

Let op!! Geen pedicure behandeling.

 

Bij deze behandeling gaan uw voeten in een voetbad met een reinigend en verzorgend bruistablet. Uw nagelriemen worden verzorgd en nagels worden in vorm gevijld. Gevolg door een voetscrub. Als afwerking kan er gekozen worden voor een kleur nagellak, french manicure of een nailart. Het geheel wordt afgewerkt met een topcoat of gel. En als laatst krijgt u een stimmulerende frisse voetlotion.