Nailsinc.                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. CND Shellac is een volledige nieuwe service!

Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen.

CND Shellac is een nieuwe categorie.

 

 

CND Shellac is een unieke nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. CND Shellac biedt je de keuze uit 47 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

 

 

CND Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje.  CND Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

 

 

Net zo revolutionair is de manier waarop CND Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. CND Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar! CNDShellac is te verwijderen in 8 minuten!

 

 

Voor prijzen zie prijslijst.