Nailsinc.                

Arrangementen

 

 

* Nagelbijt arrangement

* Bruids arrangement 1

* Bruids arrangement 2

 

Nagelbijt arrangement voor dames en heren.

1e Afspraak:.

En er wordt een kleine verlening gemaakt met eventueel een french manicure. U krijgt een manicure behandeling

2de Afspraak:.

U komt 1 week na het plaatsen van de nagels terug ter controle. Alles wordt goed nagelopen en eventuele schade wordt hersteld. U krijgt een manicure behandeling.

3de Afspraak:

U komt 2 weken na het plaatsen van de nagels terug voor een nabehandeling. De nagels worden bijgewerkt en weer in vorm gebracht.

4de Afspraak:..

U komt 3 weken na het plaatsen van de nagels terug ter controle. Alles wordt goed nagelopen en eventuele schade wordt hersteld.

5de Afspraak:.

U komt 4 weken na het plaatsen van de nagels terug voor een nabehandeling. De nagels worden bijgewerkt en weer in vorm gebracht.

6de Afspraak:

U komt 5 weken na het plaatsen van de nagels terug ter controle. Alles wordt goed nagelopen en eventuele schade wordt hersteld. U krijgt een manicure behandeling.

7de Afspraak:..

U komt 6 weken na het plaatsen van de nagels terug voor een nabehandeling. De nagels worden bijgewerkt en weer in vorm gebracht.

8ste Afspraak: ..

U komt 9 weken na het plaatsen van de nagels terug voor een nabehandeling. De nagels worden bijgewerkt en weer in vorm gebracht. Er zit nu 3 weken tussen de nabehandeling. Dit is het einde van het arrangement. Vanaf nu kunt u om de 3 weken komen voor een nabehandeling. Gefeliciteerd nagelbijten is voor u verledentijd.

 

 

 

Bruids arrangement 1

 

Er wordt een afspraak met u gemaakt. U komt dan voor een kleine manicure. 2 3 dagen voor u trouwt komt u terug. U krijgt dan een heerlijke spa manicure behandeling. Bijdeze behandeling wordt geen verlening gedaan d.m.v. acryl.

 

Bruids arrangement 2

 

Er wordt een afspraak met u gemaakt voor 1 2 proefnagels. Dit voor eventuele allergische reacties en de kleurkeuze van uw nagels. U krijgt hierbij een spa manicure behandeling. Er wordt een vervolg afspraak gemaakt. De nagels worden geplaatst, afsluitend met een kleine manicure. U kunt na de grote dag terug komen om eventuuel u nagels te laten verwijderen of 20% korting nemen op een nabehandeling.

 

Het is ook mogelijk om u nagels in soortgelijke kleur of motief van uw jurk te laten bewerken. Indien u dit wenst, verzoek ik u vriendelijk om ruim voordat u trouwt contact met mij op te nemen.